Spontanansökan

Spontanansökan till företag i Storstockholm som söker administratörer med kunskap i webb- och bildhantering, support och kundtjänst.

Spontanansökan - webbadministratör

Maria Alexis

 

Franstorpsvägen 15

172 66 Sundbyberg

mobil: 0709-72 63 34

e-post: maria.alexis@outlook.com

Hej!

 

Sedan år 2006 har jag arbetat på olika företag som webbadministratör med en bred kunskap i webbpublicering och bildhantering och söker sedan en tid tillbaka ett nytt jobb eller uppdrag.

 

För tillfället arbetar jag som en administratör på ett kansli, men känner att jag vill jobba ännu mer med webbrelaterade och grafiska arbetsuppgifter. Det är inom det arbetsområdet jag kan göra mest nytta och det jag verkligen trivs att arbeta med.

 

Jag växer i en roll där jag får använda mig av min kreativa och förvaltande sida och min styrka inom webb ligger åt det grafiska och administrativa hållet. Jag har även en god vana av både support och uppgifter relaterade till kundtjänst.

 

I mina tidigare arbetsuppgifter har jag bland annat arbetat med följande:

 

  • Haft ansvar för inkommande e-post på webbredaktionen hos Swedavia
  • Uppdaterat och redigerat texter på intranät, extranät och externa webbar
  • Arbetat med att migrera gamla webbar till nyare versioner av EPi-Server
  • Skapat banners och puffar till olika kampanjer på webbsidor, mobila sidor, appar, sociala medier och i externa annonser
  • Supporterat kollegor angående funktioner i EPiServer och Photoshop
  • Redigerat bilder och optimerat dem till responsiv design
  • Ansvarat för bildbanker och sett till att varumärket har följts
  • Tar emot och administrerar data i Excel för att t ex lägga in på e-handelssidor eller databaser av olika slag

 

En del av det jag har gjort finns att se på www.hemmahosmia.se

 

Utöver mina uppgifter kopplade till webb, har jag också arbetat med administrativa uppgifter som t ex att ordna mötesbokningar, beställa resor, hjälpa konsulter till rätta, anordna konferenser, beställa datorer och dylikt.

 

Som person har jag fått höra av mina tidigare kollegor att jag är prestigelös och strukturerad, positiv och engagerad och att jag alltid är snabb på att ge hjälp om någon behöver det.

 

Skulle ni ha behov av en person med mina kunskaper får ni gärna höra av er till mig e-post: maria.alexis@outlook.com eller skicka ett PM på Linkedin. Jag är öppen för alla olika förslag att jobba från 80 - 100 %, antingen som anställd eller som frilans (på kontor eller distans). Det kan vara bra att veta att jag har en månads uppsägningstid då jag har en fast anställning.

 

Mer information om mig finns att läsa på: https://se.linkedin.com/in/mariaalexis

 

Jag ser fram emot en återkoppling!

Vänliga hälsningar,

Maria