spontanansokan2

Spontanansökan till företag i Storstockholm som söker administratörer med kunskap i utbildningsadministration, webb- och bildhantering, support och kundtjänst.

Spontanansökan - utbildnings- och/eller webbadministratör

Maria Alexis


Franstorpsvägen 15

172 66 Sundbyberg

mobil: 0709-72 63 34

e-post: maria.alexis@outlook.com

Hej!


Jag söker sedan början av året ett nytt jobb eller uppdrag. Sedan år 2006 har jag arbetat på en del olika företag som webbadministratör och jag har därför en bred kunskap i webbpublicering och bildhantering. 


Under de senaste två åren (fram till feb-22) har jag arbetat som utbildningsadministratör på Ekobrottsmyndigheten. Utöver erfarenheterna kopplade till webb, har jag alltså erfarenhet av att arbeta med utbildningsadministrativa uppgifter som t ex att administrera i olika lärportaler (LMS), ordna mötesbokningar, beställa resor, hjälpa konsulter till rätta, anordna konferenser, beställa datorer och dylikt.


Det jag har god erfarenhet av är alltså:


  • Utbildningsadministration i LMS och administration ut mot externa leverantörer
  • Ansvar för inkommande e-post på webbredaktionen hos Swedavia
  • Uppdaterat och redigerat texter på intranät, extranät och externa webbar
  • Arbetat med att migrera gamla webbar till nyare versioner av CMS
  • Skapat banners och puffar till olika kampanjer på webbsidor, mobila sidor, appar, sociala medier och i externa annonser
  • Supporterat kollegor angående funktioner i EPiServer och Photoshop
  • Redigerat bilder och optimerat dem till responsiv design
  • Administrerat data i Excel för att t ex lägga in på e-handelssidor eller databaser av
    olika slag


En del av det jag har gjort inom webb finns att se på länken: www.hemmahosmia.se


Det är inom dessa arbetsområden som jag gör mest nytta och jag trivs verkligen med att jobba med dessa arbetsuppgifter. En annan del jag skulle vilja utveckla är att jobba mer med, är att producera utbildningar i LMS, framförallt när det gäller det grafiska. Dessutom känner jag att jag, förutom administration, gärna vill jobba mer med webbrelaterade och grafiska arbetsuppgifter.


Jag växer i en roll där jag får använda mig av min kreativa och förvaltande sida. Min styrka inom webb ligger åt det grafiska och administrativa hållet. Jag har även en god vana av både support och uppgifter relaterade till kundtjänst


Som person har jag fått höra av mina tidigare kollegor att jag är prestigelös och strukturerad, positiv och engagerad och att jag alltid är snabb på att ge hjälp om någon behöver det.


Då jag har arbetat med flera olika system i mitt yrkesliv, har jag inga som helst problem att ta till mig nya applikationer eller ny information.


Har ni behov av en person med min kompetens och breda kunskaper, hör då av er till mig. Ni kan nå mig via e-post: maria.alexis@outlook.com eller skicka ett PM på Linkedin. Jag är flexibel och öppen för olika förslag att jobba från 80 - 100 %, antingen som anställd eller som frilans (på kontor eller distans). 


Mer information om mig finns att läsa på: https://se.linkedin.com/in/mariaalexis


Jag ser fram emot en återkoppling!

Vänliga hälsningar,

Maria